SEVI AS + SHOK Partner AS, Har Inngått Samarbeidsavtale Om Service På Proff Kvitevarer Til Den Maritime Næringa.

SHOK Partner har i en periode sett etter en god servicepartner for å betjene våre kunder ute i feltet med bla. service oppdrag, feilsøking på vårt utstyr i tillegg til å utføre service på eksisterende utstyr eller reservedels -leveranser og eventuelt supplement av nytt utstyr.

SEVI AS, er etablert på Mjølstadneset i Herøy kommune, registeret elektroinstallatør og servicebedrift for maritime elektriske anlegg med høy kompetanse på elektro, automasjon og elektronikk. Sevi sine kundar er godt kjend med kompetansen også innan kvitevarer, storkjøkken utstyr etc. Kombinasjonen med en partner som innehar svært god kompetanse og allereie er godt inn arbeidet i det marine miljøet ser vi på som svært positivt for oss. Vi er begge fornøgde med å ha inngått denne samarbeidsavtalen for å sikre kvalitet og kundetilfredsstillelse gjennom god kommunikasjon og høg kompetanse. Vi er spent på fortsettelse og håper både våre og Sevi sine kunder vil benytte seg av våre felles samarbeids strategi der vi kan tilby konkurransedyktige priser på service/feilsøking tjenester, reservedels-leveranser og teknisk utstyrsleveranser innenfor våre fagfelt.

SEVI; Service 24/7 døgnvakt tlf +47 700 85 500

SEVI / SHOK; e-post: service@sevi.no / service@shokpartner.no

Om det skulle være behov for ombord befaring, tilbud i forbindelser med oppgradering, service og reparasjoner i galley/Mess, vaskeri, eller behov for utstyr i forbindelse med om bord avfalls håndtering.

Er det bare å ta kontakt! +47 91 91 50 63 / marketing@shokpartner.no

Se web for noe av vårt produkt sortiment: http://shokpartner.no/shop/